סדנת בין באלי לסינגפור 21 נובמבר - יום שישי - 12:30 שף זיו שטיינברג

המטבחים של אינדונזיה, מלזיה וסינגפור משקפים פסיפס תרבותי וקולינרי ייחודי שהתגבש לאורך מאות שנים, במקביל לגיוון אתני ומורשת קולוניאלית.

המטבחים מתאפיינים בשימוש נדיב בתבלינים ובקוקוס, שילובי טעמים ייחודיים, מרכיבים מקומיים ומגוון טכניקות בישול.

מטרת הסדנה היא לא רק ללמד מתכונים, אלא גם לחשוף את המשתתפים לעולם עשיר בתרבות, מסורת וחוויות טעמים. מדובר במסע בין מטבחים שמביא לאיחוד על צלחת אחת.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • ביף רנדאנג - תבשיל בקר עשיר ברוטב סמיך ועז טעמים עם קוקוס קלוי ותבלינים ארומטיים
  • סלט רוג'אק - סלט פירות וירקות המשלב טעמים מתוקים, חמוצים, חריפים ומלוחים
  • סאטאי דאגינג - שיפוד בקר מתובל בתבלינים ארומטיים עם רוטב בוטנים פיקנטי
  • איאם באכאר - פרגיות צלויות שהושרו בתערובת תבלינים אינדונזית
  • נאסי גורנג - אורז מטוגן, ירקות וביצת עין ברוטב סויה מתוק וסמבל חריף
  • אצ'אר - ירקות כבושים בטעמי חמוץ, מתוק וחריף במרקם פריך
  • דדאר גולונג - קרפ באלינזי במילוי קוקוס מקורמל ובוטנים מלוחים

התאמה לרגישויות:

לחצו על התמונות לפרטים נוספים

רגישות לגלוטן:
כל המנות בסדנה הן ללא גלוטן, למעט הפוקצ'ה בקבלת הפנים. עם זאת - ניתן לקבל פוקצ'ה ללא גלוטן.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש

נשים בהריון:
כל המנות מתאימות לנשים בהריון

התאמות לצמחוניים:
לכל המנות יש התאמה לצמחונים בתיאום מראש. מנת הלאקסה - ללא דג. סאטאי דאגינג - שיפודי פטריות במקום בקר. איאם באכאר - נתחי בשר צמחוני על בסיס חלבון סויה. יתר המנות מתאימות לצמחונים מראש.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש

התאמות לטבעונים:
לכל המנות יש התאמה לטבעונים בתיאום מראש. מנת הלאקסה - ללא דג וללא ביצה. סאטאי דאגינג - שיפודי פטריות במקום בקר. איאם באכאר - נתחי בשר טבעוני על בסיס חלבון סויה. קינוח - בננה ברולה. יתר המנות מתאימות לטבעונים מראש.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה

הרשמה לסדנה